Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović glavni kandidat za klupu Lacija

Fudbalski klub Lacio trebalo bi u narednom periodu da nađe novog trenera, a prema pisanju italijanskih medija jedna od opcija je Siniša Mihajlović.

Mihajović je u utorak otpušten iz Milana i slobodan je u izboru novog kluba.

Lacio vodi trener omladinskog tima Simone Inzagi, pošto je Stefano Pjoli otpušten ranije ovog mjeseca nakon poraza od Rome sa 4:1.

Inzagi je imao dobar početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na klupi rimskog kluba nakon pobjede za vikend nad Palermom sa 3:0 i nada se da će postati trajno rješenje.

Ipak, vodeći italijanski mediji su naveli da je Mihajlović, koji je bivši igrač Lacija, glavni kandidat za novog trenera tog kluba. Mihajlović je mezimac navijača Lacija, a kako piše, jedan je od rijetkih koji se dobro slaže sa predsjednikom tog kluba Klaudiom Lotitom.

Navodno je sportski direktor Iglji Tare za novog trenera predložio Vićenca Montelu, koji je 10 godina nastupao za Romu, najvećeg rivala Lacija.

Treći kandidat koji se pominje je Euzebio Di Frančesko, sadašnji trener Sasuola, koji je ranije bio povezivan sa preuzimanjem Rome i Milana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mihajlović bi mogao da se vrati na Olimpiko

Izvor: TV Arena Sport, 13.Apr.2016

Ekipa Lacija traži novog trenera, a prema pisanju italijanskih medija jedna od opcija je Siniša Mihajlović...Srpski trener, bivši selektor naše reprezentacije, u utorak je otpušten iz Milana i slobodan je u izboru novog kluba...Lacio trenutno vodi trener omladinskog tima Simone Inzagi, pošto je...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.