Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MORA DA BRINE: MIhajlovića čeka novi posao

Doskorašnji trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović prvi je kandidat da od leta preuzme Lacio, klub za koji je nastupao tokom igračke karijere.

Italijanski list Mesađero piše da su, pored Mihajlovića, kandidati legendarni fudbaler Rome Vićenco Montela i trener Sasuola Euzebio Di Frančesko, dok se veruje da je sadašnji trener Simone Inzagi samo prelazno rešenje.
AKO MURINJO DOĐE: Tri igrača na kratkom spisku pojačanja za Junajted
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Najveće šanse daju se Mihajloviću jer predsednik kluba Klaudio Lotito insistira na njegovom dolasku, posebno jer imaju dobre prijateljske odnose.
Mihajlović je od 1998. do 2004. godine ostavio dubok trag igrajući u Laciju, a bio je deo tima koji je osvojio poslednju titulu Serije A za rimski klub.
ZA NJIH NIJE POTREBNO OBEŠTEĆENJE: Pet fudbalera koji će na leto ostati bez ugovora
Srpski stručnjak trenetno je slobodan, nakon što je smenjen u Milanu zbog poraza od Juventusa prošlog vikenda.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lacio dovodi Mihu ili najljućeg rivala?!

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2016

Fudbalski klub Lacio trebalo bi u narednom periodu da nadje novog trenera, a prema pisanju italijanskih medija jedna od opcija je Siniša Mihajlović...Mihajović je u utorak otpušten iz Milana i slobodan je u izboru novog kluba...Lacio vodi trener omladinskog tima Simone Inzagi, pošto je Stefano Pjoli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.