Mesi je kao velike boginje. Nema vakcine

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi je kao velike boginje. Nema vakcine"

Lionel Mesi je još jednom zadivio fudbalsku planetu sa dva pogotka na utakmici sa Valjadolidom.

Barselona je u okviru 11. kola La Lige pobedila na "Kamp Nou" sa 5:1, a Argentinac je postigao dva gola.

Posebno se priča o tom pogotku iz slobodnog udarca u 34. minutu. Uz dva postignuta gola, Mesi je upisao i dve asistencije i sve je to bio razlog da mnogi iskažu koliko mu se dive zbog svega što čini na terenu.

Ipak, direktor Valjadolida David Espinar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dao je pomalo neobično poređenje mesijeve genijalnosti.

"Mesi je kao velike boginje. Nema vakcine za njega", rekao je Espinar.

Nisu svi bili srećni zbog Mesijevog učinka, naročito ne predsednik Valjadolida i nekadašnji igrač Barselone i Reala, Ronaldo nazario da Lima.

Brazilac je iz svečane lože gledao kako Mesi uništava odbranu Valjadolida.

"Mesi je veliki obožavalac Ronalda, a naš predsednik je više puta izjavljivao da se i on divi njemu. Uzajamno se poštuju. I Ronaldo je jednako bio tako spektakularan na terenu, ali sve je ovo prihvatio sa dozom gorčine jer je Mesi to uradio na utakmici sa nama", rekao je Espinar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mesi je kao velike boginje, za njega ne postoji vakcina"

Izvor: RTS, 30.Okt.2019

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi još jednom je pokazao zbog čega je šesti put u karijeri dobio tu titulu. Mesi je u duelu sa Valjadolidom koji je Barselona dobila sa 5:1, upisao po dva gola i asistencije. . Argentinac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.