LOŠE VESTI ZA PSŽ Mbape pauzira četiri, Kavani tri nedelje

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE VESTI ZA PSŽ Mbape pauzira četiri, Kavani tri nedelje

Loše vesti za PSŽ se nižu… Fudbalski klub sa “Parka prinčeva” potvrdio je da će napadač tog kluba Kilijan Mbape da odsustvuje četiri nedelje sa terena, zbog povrede mišića leve butine.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,65 na pobedu Rozenborga protiv Dinama iz Zagreba.
Mbape se povredio u utakmici protiv Tuluza koju je njegov tim dobio sa ubedljivih 4:0.
On će tako propustiti prvi meč PSŽ-a u Ligi šampiona, ali i tri utakmice u Ligi 1 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i mečeve u kvalifikacijama za EURO 2020. protiv Albanije i Andore.
Pre Mbapea povredio se Ediosn Kavani. U istom susretu, već na početku meča, Kavani je napustio teren. Klub je saopštio da će Urugvajac zbog povrede kuka da bude odsutan tri nedelje. Njegovo učešće u prvom meču u Ligi šampiona takođe je pod znakom pitanja.
Trenutak kada je Mbape napustio teren (Foto: Beta/AP)


The post LOŠE VESTI ZA PSŽ Mbape pauzira četiri, Kavani tri nedelje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Mbape četiri, Kavani tri nedelje van terena

Izvor: Danas, 26.Avg.2019

Fudbalski klub Pari Sen Žermen potvrdio je danas da će napadač tog kluba Kilijan Mbape četiri nedelje odsustvovati sa terena zbog povrede mišića leve butine. Članak Mbape četiri, Kavani tri nedelje van terena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.