Amerikanci u laganom ritmu srušili Kanađane, sledeća stanica je Kina!

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci u laganom ritmu srušili Kanađane, sledeća stanica je Kina!

Košarkaška reprezentacija SAD savladala je Kanadu sa 84:68 u poslednjem pripremnom meču pred početak SP u Kini.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rozenborga protiv Dinama iz Zagreba je 2.65. Meč se igra u utorak od 21 čas.
Amerikanci, koji se nalaze u Australiji, ovoga puta nije dozvolili iznenađenje i rutinski su savladali oslabljenje Kanađane.
Ekipa Grega Popoviča pre tri dana izgubila je od Australije, što je bio njihov prvi poraz posle 13 godina, ali sada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su bili na zadatku.
Od početka meča su zaigrali odličnu odbranu, Kanada je postigla samo devet poena u prvoj četvrtini i SAD je time nagovestio mnogo bolju igru.
U drugoj četvrtini gledali smo egal i na poluvreme se otišlo s rezultatom 46:31. Džejlen Braun imao je 13 poena na poluvremenu, dok je Donovan Mičel ubacio 12.
Tokom nastavka meča aktuelni svetski i olimpijski šampioni samo su održavali razliku, koja je na kraju otišla i preko 20 poena.

The post Amerikanci u laganom ritmu srušili Kanađane, sledeća stanica je Kina! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

AMERIKANCI DEMOLIRALI KANADU: Tim Grega Popovića u poslednjoj proveri pred SP pokazao svu silinu! VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Avg.2019

Košarkaška reprezentacija SAD pobedila je danas u Sidneju selekciju Kanade sa 84:68, u poslednjem pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo u Kini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.