Hrvati otkrili kad će početi regionalna liga

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati otkrili kad će početi regionalna liga

Kako saznaje hrvatski „Globus“ na proleće 2015. godine počeće regionalna liga koju će podržati i UEFA.
Naime, novinar ovog lista, Darko Hudelist otkrio je veliki plan Evropske fudbalske asocijacije da ponovo u istom takmičenju okupi klubove iz zemalja bivše Jugoslavije, kojima bi se još pridodale ekipe iz Bugarske i Mađarske.
U tu svrhu, početkom septembra, u Budvi je održan sastanak u organizaciji UEFA, kome su prisustvovali predstavnici fudbalskih saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zemlja iz okruženja, a Srbiju je predstavljao prvi čovek FSS, Tomislav Karadžić.
Kako je novinar „Globusa“ saznao iz izvora bliskih UEFA, svi učesnici sastanka u Budvi izrazili su zainteresiranost za ideju, ali istovremeno i određenu skepsu u smislu da li je još uvek pravo vreme za zajedničku ligu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Regionalna liga za tri godine?

Izvor: RTS, 10.Okt.2012

Regionalna liga, koju će činiti 16 timova iz bivše Jugoslavije, Mađarske i Bugarske, kreće na proleće 2015. godine, piše zagrebački Globus. Promena formata evropskog prventstva od 2020. godine, kada će se utakmice igrati po čitavom kontinentu. ..Na sastanku UEFA i čelnika fudbalskih saveza...

Nastavak na RTS...

Kreće Balkanska liga od 2015?

Izvor: B92, 11.Okt.2012, 00:51

Na proleće 2015. godine 16 klubova iz bivše Jugoslavije, Mađarske i Bugarske, počeće takmičenje u okviru Balkanske lige, prenosi hrvatski "Globus"...Novinar "Globusa" Darko Hudolist otkrio je u sredu da su se Evropska fudbalska unija i čelnici nacionalnog saveza o svemu dogovorili na sastanku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.