Izvor: S media, 04.Dec.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica spasila majci život zbog televizijske serije

Medison Kastl Kestl nikad nije mislila da će joj opsednutost televizijskom serijom "Uvod u anatomiju" koristiti kako bi jednom spasila život svojoj majci.

Upravo se to dogodilo kad je 10-godišnja devojčica pronašla svoju majku Kendis u nesvesti na podu njihove kuće u Šebojanu u američkoj državi Viskonsin.

Odmah je pozvala hitnu pomoć, ali dok je čekala da dođu, sa svojom je prijateljicom izvela tehniku oživljavanja koju su naučile >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << redovnim praćenjem televizijske serije.

Majka nestale devojčice: Krila se zbog izostanaka

Devojčica bez udova igra fudbal (FOTO)

Devojčica dva dana ležala pored mrtvog oca

Majci je davala veštačko disanje dok je njena prijateljica istovremeno rukama u ritmu pritiskala prsni koš njene 36-godišnje majke.

Majci su u bolnici rekli da je ostala živa upravo zahvaljujući prisebnosti svoje ćerke.

(rtl.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.