Zvezdan Terzić: Slavlje, žreb, pa Boaći!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan Terzić: Slavlje, žreb, pa Boaći!

"Mislim da je ovo početak stvaranja jedne velike Zvezde", poručio je direktor Zvezdan Terzić posle prolaska u grupnu fazu Lige šampiona.

Osmeh na licima svih iz Crvene zvezde!

Fudbaleri Vladana Milojevića napravili su najveći uspeh od devedesetih godina prošlog veka pošto su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, takmičenja u kom nisu nastupali još od 1992. godine, kao branioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << titule.

Deo tog tima bio je Dragan Džajić, danas počasni predsednik Zvezde.

"Ovo je veliki uspeh i veliki podstrek za ono sto treba činiti dalje. Zvezda je odabrala pravi put i nadam se da će nastaviti njime. Zvezda se izdigla kada niko nije očekivao. Bice ovo vrlo značajna injekcija za budućnost", naveo je legendarni fudbaler i funkcioner kluba.

Razloga za zadovoljstvo ima i Zvezdan Terzić koji je napravio odličan posao angažovavši Milojevića nakon gubitka titule 2016. godine u finišu prvenstva.

"Šta da vam kažem novo... Idemo prvo da proslavimo, pa u Monte Karlo na žreb", poručio je Terzić koji je potom govorio i o utakmici.

"Loše smo ušli u utakmicu, primili smo gol zasluženo, a penal je možda i prestrogo sviran. Drugo poluvreme smo odigrali kvalitetno i hrabro i sreća nas je zasluženo pogledala. I Borjan je bio sjajan, spasio nas je".

Pošto će igrati Ligu šampiona, očigledno je da je potrebno pojačanje, pre svega u napadu.

"Nadam se da ćemo u narednih nekoliko dana angažovati Boaćija. Bilo je i pre sve dogovoreno, ali se izjalovilo", rekao je Terzić i time sigurno obradovao navijače.

"Zvezdino veliko oružje je u kadrovima i mislim da je ovo početak stvaranja jedne velike Zvezde. Ovo će biti znacajan finansijski dobitak i Zvezda sad može da ide samo napred", dodao je direktor Crvene zvezde u razgovoru s novinarima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.