ZVANIČNO: Volden POTPISAO, Partizanovci ga dočekali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 14:27

ZVANIČNO: Volden POTPISAO, Partizanovci ga dočekali (FOTO)

Ponovo će sarađivati.

Kori Volden (28 godina, 188 centimetara) pridružiće se treneru Andrei Trinkijeriju u Bajernu, za koji je danas zvanično potpisao ugovor.

 Amerikanac napustio je crveno-bele posle godinu dana i osvojene "triple krune", a u Zvezdu je stigao iz Partizana, u kojem je uspešno sarađivao upravo sa Trinkijerijem, ali i sa svojim novim-starim saigračem, Ognjenom Jaramazom koji je takođe ovog leta prešao u Bejern. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Corey Walden officially signs until 2023 with Bayern Basketball pic.twitter.com/avRmaC20GC

— 𝔸𝕝𝕖𝕤𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣𝕠 𝕄𝕒𝕘𝕘𝕚 (@AlessandroMagg4) July 30, 2021

Italijanski stručnjak tako je pojačanjima iz Partizana i Zvezde ojačao svoju bekovsku liniju za novi napad na evroligaški plej-of, ali i na titulu Bundesa, koju je i prošle sezone osvojila Alba.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.