Specijalni sud: Nini u pritvoru

Izvor: B92, 08.Nov.2012, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni sud: Nini u pritvoru

Beograd -- U Specijalnom sudu u Beogradu nakon saslušanja određen je pritvor do 30 dana bivšem direktoru "Jugoremedije" Jovici Stefanoviću Niniju, saznaje B92.

Stefanoviću, koji je juče uhapšen, određen je pritvor kako bi se sprečilo bekstvo ili uticaj na svedoke.

Takođe su saslušani i bivši direktor te fabrike Zlatko Marković i direktorka preduzeća "Nini" DOO Olga Antić. Njima dvoma je određen pritvor u istom trajanju, do 30 dana, zbog uticaja na svedoke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Oni svi se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja na štetu "Jugoremedije" Stefanoviću pribavili korist od oko 7,5 miliona evra. Svi su juče uhapšeni.

Stefanović, koji je vlasnik preduzeća "Jaka 80" iz Makedonije, preko firme MD "Nini" iz Niša 2002. na javnoj aukciji od Agencije za privatizaciju kupio je 42 odsto akcija zrenjaninske fabrike iz državnog portfelja.

Podsetimo, privatizacija "Jugoremedije" i "Srboleka" spadaju u sporne 24 privatizacije kojima se poslednjih meseci bave novooformljene radne grupe Uprave kriminalističke policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Afera "Jugoremedija": Niniju određen pritvor do 30 dana

Izvor: S media, 08.Nov.2012

Bivšem direktoru "Jugoremedije" Jovici Stefanoviću Niniju i njegovim saradnicima sinoć je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i uticanja na svedoke u toku istrage, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal...Sudija za prethodni postupak, na predlog Tužilaštva,...

Nastavak na S media...

Afera Jugoremedija: U toku saslušanje uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2012

BEOGRAD -..Bivšem direktoru "Jugoremedije" Jovici Stefanoviću Niniju i njegovim saradnicima večeras je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i uticanja na svedoke u toku istrage, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal...Sudija za prethodni postupak,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.