Rukometašice Spartaka prve posle drugog kola

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Spartaka prve posle drugog kola

Posle drugog kola Prve lige Srbije grupa Sever se rukometašice Spartaka iz Debeljače nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom – dve pobede, četiri osvojena boda uz gol razliku 60 datih i 45 primljenih golova.

Posle trijumfa u Bajmoku u prvom kolu, Spartak je savladao kod kuće Petrovaradin sa 24:19. Crveno-bele se u trećem kolu sastaju u Zrenjaninu sa Proleterom.

Odigrano je i drugo kolo Treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << rukometne lige Sever – grupa Istok. Rukometaši Uniree iz Uzdina su bili slobodni a ORK Crepaja je na domaćem terenu savladala Jedinstvo iz Bočara sa 38:21. Crepaja je druga sa dva osvojena boda, Unirea peta bez boda.

Prvog vikenda u oktobru igraju u Uzdinu Unirea protiv drugog tima Hercegovine iz Sečnja, dok Crepaja igra u Kovinu protiv Radničkog.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Na megdane tokom narednih dana izlaze i stonoteniseri

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Okt.2019, 15:10

U trećem kolu Super lige Srbije za stonotenisere sastaju se od klubova iz opštine Kovačica 4. oktobra u Nišu Železničar – Unirea Uzdin, dok su stonoteniserke Uniree već odigrale meč trećeg kola i pobedile Obilić Alevu u Novom Kneževcu sa 4:0...Stonoteniseri Uniree su treći u Super ligi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.