Opasna fasada u Ulici Žarka Zrenjanina

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasna fasada u Ulici Žarka Zrenjanina

Našoj redakciji obratio se Bojan Mikšić sa željom da skrene pažnju na problem koji imaju oni što prolaze trotoarom u Ulici Žarka Zrenjanina. U pismu koje nam je poslao piše:

„Ne prođe ni dan a da sa fasade kuće koja počinje brojem 27, a završava se brojem 29 ne otpadne deo poprilično dotrajale fasade. Iako su zasad ta parčad mala, postoji opasnost da padne neko veće i da ozbiljnije ugrozi prolaznike. Svako ko prolazi pored te kuće može jasno da na krovu vidi mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << bedem od cigala nakrivljen ka trotoaru, zbog čega nije nemoguće njegovo rušenje. Moja deca svakodnevno tuda prolaze i već su se navikla da vode računa o toj opasnoj fasadi. Međutim, ima dosta starijih i neupućenih koji svakodnevno prolaze pored tog, nije preterivanje reći, zida smrti. Pre par dana prvi put je reagovala Komunalna ili Građevinska inspekcija. Posle prijava brojnih građana inspektori su izašli na teren i ogradili to mesto trakom. Međutim, smatram da ona nije razvučena celom dužinom i da je najopasniji deo fasade i dalje ostao slobodan”, napisao je Mikšić.

M. G.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.