Izvor: Radio Dunav, 11.Feb.2016, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I SPORTISTI NA PAUZI 15. i 16. FEBRUARA

Povodom predstojećeg dana Državnosti republike Srbije neradni dani su 15. i 16. februar 2016. godine. Državna uprava, kao i opštinske uprave neće raditi. Kada je reč o sportskim objektima, i sportisti naše opštine će na pauzu u ponedeljak i utorak pošto hala pri osnovnoj školi Žarko Zrenjanin, kao i hala pri Sportskom savezu naše opštine neće raditi.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan državnosti 2016: 15. i 16. februar – neradni dani

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Feb.2016

Dan državnosti Srbije pada u ponedeljak, a povodom tog praznika 15. i 16. februar biće neradni dani. Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, Sretenje – Dan državnosti Srbije – državni praznik je koji se praznuje dva radna dana. U Srbiji se 15. februar slavi kao Dan državnosti u sećanje...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.