Goranu Kneževiću juče istekao pritvor

Izvor: Blic, 02.Mar.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goranu Kneževiću juče istekao pritvor

ZRENJANIN - Gradonačelniku Zrenjanina Goranu Kneževiću juče je istekao pritvor, međutim, o tome da li će mu biti omogućeno da se brani sa slobode ili će rešenjem Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu pritvor biti produžen, zvaničnih informacija juče nije bilo.

Ni Kneževićev branilac, advokat Vićentije Darijević nije imao odgovor na to pitanje. Knežević je sa još nekoliko zrenjaninskih funkcionera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uhapšen 1. oktobra prošle godine zbog krivičnog dela zločinačko udruživanje i zloupotreba službenog položaja. Knežević i ostali su najpre okrivljeni zbog davanja u zakup građevinskog zemljišta, nezakonite prodaje placa za gradnju OMV pumpe u Zrenjaninu, navodnih malverzacija u vezi sa izgradnjom restorana „Ishrana" i spornih ugovora sa firmom za obezbeđenje „Gvozden". Istraga je kasnije proširena i zbog spornog ugovora, sa sportskim jedriličarskim klubom u vezi sa placem kod Perleza na kom je trebalo da sagrade marinu i prateće objekte. Predmet poslednjeg proširenja istrage je navodni pokušaj okrivljenih da kupe asfaltnu bazu za grad Zrenjanin, ali i okolnosti pod kojima je preduzeće „Autobanat" iz Zrenjanina, vlasnika Mileta Jerkovića na tenderu dobilo poslove gradskog i prigradskog prevoza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelniku Zrenjanina produžen pritvor

Izvor: Mondo, 02.Mar.2009

Gradnačelniku Zrenjanina Goranu Kneževiću (51) produžen je pritvor do 1. aprila, potvrdila je portparol Posebnog odeljanja Okružnog suda u Beogradu Maja Kovačević.

Nastavak na Mondo...

Pritvor Kneževiću produžen do 1. aprila

Izvor: Danas, 02.Mar.2009

Posebno odeljenje Okružnog suda u Beogradu bivšem gradonačelniku Zrenjanina, Goranu Kneževiću, produžilo je pritvor do 1. aprila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.