Zvezda Harija Potera: Ne znam koliko para imam

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Harija Potera: Ne znam koliko para imam

Rupert Grin (30), zvezda "Hari Poter" franšize, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam delova ovog filma.

"Zapravo nemam pojma koliko novca imam. Ne bih mogao ni da nagađam čak. Ne motiviše me to previše. Da, udobno mi je i to je dobra stvar u vezi sa tim valjda. Drago mi je što je taj novac tu, ali nisam mnogo fokusiran na to", rekao je on u intervjuu za "Radio Tajms" magazin.

Rupert se proslavio ulogom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rona Veslija pored kolega Danijela Redklifa i Eme Votson. Imao je samo 11 godina kada je postao član "Hari Poter" ekipe, a ranije je pričao da su mu plaćali "nenormalne sume" i da je to uticalo na njegov privatni i društveni život.

"Borim se da se setim života pre slave. Mislim da sam se bio izgubio usput. Nekada samo želiš da odeš na roštilj. Imao sam taj osećaj da propuštam normalne stvari", rekao je tada glumac.

Iako Rupert ne zna koliko je zaradio, tu je Gugl da kaže - procenjuje se da je samo od "Harija Potera" dobio 28 miliona funti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda Harija Potera: Ne znam koliko para imam

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2018

Rupert Grin (30), zvezda "Hari Poter" franšize, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam delova ovog filma...- Zapravo nemam pojma koliko novca imam. Ne bih mogao ni da nagađam čak. Ne motiviše me to previše. Da, udobno mi je i to je dobra...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.