Zvezda Harija Potera: Ne znam koliko para imam

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Harija Potera: Ne znam koliko para imam

Rupert Grin (30), zvezda "Hari Poter" franšize, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam delova ovog filma.

- Zapravo nemam pojma koliko novca imam. Ne bih mogao ni da nagađam čak. Ne motiviše me to previše. Da, udobno mi je i to je dobra stvar u vezi sa tim valjda. Drago mi je što je taj novac tu, ali nisam mnogo fokusiran na to - rekao je on u intervjuu za "Radio Tajms" magazin.

Rupert se proslavio ulogom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rona Veslija pored kolega Danijela Redklifa i Eme Votson. Imao je samo 11 godina kada je postao član "Hari Poter" ekipe, a ranije je pričao da su mu plaćali "nenormalne sume" i da je to uticalo na njegov privatni i društveni život.

- Borim se da se setim života pre slave. Mislim da sam se bio izgubio usput. Nekada samo želiš da odeš na roštilj. Imao sam taj osećaj da propuštam normalne stvari - rekao je tada glumac.

Iako Rupert ne zna koliko je zaradio, tu je Gugl da kaže - procenjuje se da je samo od "Harija Potera" dobio 28 miliona funti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvijezda Harija Potera: Ne znam koliko para imam

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2018

Rupert Grin (30), zvijezda "Hari Poter" franšize, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam dijelova ovog filma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.