Oni bi se odrekli penisa, da se upišu u istoriju

Izvor: B92, 22.Feb.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni bi se odrekli penisa, da se upišu u istoriju

Sigurdur Hjartarson, poznatiji po nadimku nadimku Sigi, osnivač je i kustos Islandskog falološkog muzej, kojim je ostvario svoj san da kompletira najveću kolekciju penisa na svetu.

U njegovom muzeju, koji je osnovan 1997. godine, nalazile su se sve moguće vrste penisa osim jednog - ljudskog. Filmaši Zek Met i Džona Bekor su 2007. čuli su za kariku koja nedostaje u Sigijevom muzeju i odlučili da dokumentuju njegovu potragu.

Trejler njihovog filma, nazvanog "The >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Final Member" (Poslednji član), pre nekoliko dana je objavljen na YouTubeu, a govori o "rivalima" - Palu Arsonu, islandskom istraživaču koji je odlučio da donira penis muzeju nakon svoje smrti, i Tomu Mičelu, Amerikancu toliko zaluđenom idejom da njegov penis postane "besmrtan" da je bio spreman da ga odseče i pošalje Sigiju.

O svojoj ponudi je u razgovoru s Metom i Bekorom rekao: "Oduvek sam mislio da bi bilo jako ’kul’ da moj penis bude prvi penis-zvezda".

Priča je dobila svoj rasplet još 2011. godine, ali uskoro ćemo moći da pogledamo i kako je čitava potraga izgledala. Do tad, pogledajte trejler.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oni bi se odrekli penisa, da se upišu u istoriju

Izvor: B92, 22.Feb.2014

Sigurdur Hjartarson, poznatiji po nadimku nadimku Sigi, osnivač je i kustos Islandskog falološkog muzej, kojim je ostvario svoj san da kompletira najveću kolekciju penisa na svetu...U njegovom muzeju, koji je osnovan 1997. godine, nalazile su se sve moguće vrste penisa osim jednog - ljudskog. Filmaši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.