Oni bi se odrekli penisa, da se upišu u istoriju

Izvor: B92, 22.Feb.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni bi se odrekli penisa, da se upišu u istoriju

Sigurdur Hjartarson, poznatiji po nadimku nadimku Sigi, osnivač je i kustos Islandskog falološkog muzej, kojim je ostvario svoj san da kompletira najveću kolekciju penisa na svetu.

U njegovom muzeju, koji je osnovan 1997. godine, nalazile su se sve moguće vrste penisa osim jednog - ljudskog. Filmaši Zek Met i Džona Bekor su 2007. čuli su za kariku koja nedostaje u Sigijevom muzeju i odlučili da dokumentuju njegovu potragu.

Trejler njihovog filma, nazvanog "The >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Final Member" (Poslednji član), pre nekoliko dana je objavljen na YouTubeu, a govori o "rivalima" - Palu Arsonu, islandskom istraživaču koji je odlučio da donira penis muzeju nakon svoje smrti, i Tomu Mičelu, Amerikancu toliko zaluđenom idejom da njegov penis postane "besmrtan" da je bio spreman da ga odseče i pošalje Sigiju.

O svojoj ponudi je u razgovoru s Metom i Bekorom rekao: "Oduvek sam mislio da bi bilo jako ’kul’ da moj penis bude prvi penis-zvezda".

Priča je dobila svoj rasplet još 2011. godine, ali uskoro ćemo moći da pogledamo i kako je čitava potraga izgledala. Do tad, pogledajte trejler.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.