Novi život na Filipinima: Dečak koji se zove Izrael

Izvor: B92, 16.Nov.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi život na Filipinima: Dečak koji se zove Izrael

Izraelski vojni lekari porodili su jednu ženu u centralnom delu Filipina opustošenom u udaru tajfuna prošle nedelje, a ona je iz zahvalnosti bebi dala ime Izrael.

Oko 150 pripadnika izraelskih odbrambenih snaga podigli su poljsku bolnicu u gradu Bogo na ostrvu Sebu, u koju je juče Filipinka Odrin Antigva primljena preko reda.

Izraelski tim je jedna od 11 stranih ekipa lekara koja se uključila u pružanje pomoći ugroženom stanovnistvu na Filipinima.

UN >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su posle tajfuna saopštile da je na Filipinima bar 10.000 mrtvih, ali, na zahtev filipinske vlade, više ne objavljuju procenu broja poginulih.

Tračak nade u paklu tajfuna

Filipini - stalna žrtva prirodnih katastrofa

Super-tajfun odneo 10.000 života

Tajfun uništio turizam na Filipinima

Pogled na tajfun Haijan iz svemira

Filipini na udaru supertajfuna

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi život na Filipinima: Dečak koji se zove Izrael

Izvor: B92, 16.Nov.2013

Izraelski vojni lekari porodili su jednu ženu u centralnom delu Filipina opustošenom u udaru tajfuna prošle nedelje, a ona je iz zahvalnosti bebi dala ime Izrael...Oko 150 pripadnika izraelskih odbrambenih snaga podigli su poljsku bolnicu u gradu Bogo na ostrvu Sebu, u koju je juče Filipinka Odrin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.