Kraljevsko venčanje: Sada mozete pojesti mladu

Izvor: B92, 12.Maj.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevsko venčanje: "Sada mozete pojesti mladu"

Slatko iznenadjenje povodom kraljevskog venčanja koje se bliži, biće torta u obliku srećnog para, princa Harija i Megan Markl - u prirodnoj veličini.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, poslatičarka amater Lara Mejson iz Braunvilsa u Zapadnom Midlendsu, napravila je tortu u obliku kraljevskog para u prirodnoj veličini povodom njihovog venčanja zakazanog za 19. maj.

Nažalost, ova torta neće biti izložena na samom venčanju pošto Mejson nije dobila zvanični poziv da je predstavi, ali će biti izložena na međunarodnoj izložbi kolača u Birmingemu u novembru, navodi BBC.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vindzor se sprema za kraljevsko venčanje, troškovi 500.000 funti

Izvor: B92, 12.Maj.2018

Do kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl ostalo je samo nedelju dana, te u prodavnicama i lokalima u Vindzoru uveliko teku pripreme kako bi se Britanija prikazala u najboljem svetlu ostatku sveta, dok Savet za Vindzor poziva ljude da što pre naprave planove ukoliko žele da se pridruže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.