Britni Spirs se tajno verila

Izvor: B92, 10.Jun.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs se tajno verila

Pop pevačica Britni Spirs se tajno verila sa svojim bivšim menadžerom Džejsonom Trevikom, javili su mediji.

Prema špekulacijama američkih medija, Trevik je zaprosio Britni u intimnoj atmosferi njihovog stana u Los Anđelesu ispunjenog ružama i svećama, dok je čitao romantičnu pesmu koju je napisao za tu priliku.

''Britni je očajnički želela da se smiri i da ima još dece'', rekao je anonimni izvor za jedne američke novine.

''Ali ona je veoma tradicionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nije želela da zasnuje porodicu sa Džejsonom dok se ne venčaju'', dodao je on.

Britni Spirs je navodno primećena kako nosi prsten sa dijamantom u obliku cveta na prstu na kom bi trebao da stoji verenički prsten.

Međutim, njen publicista iz Velike Britanije Šošana Stoun je na društvenoj mreži Tviter napisala da su ''priče o veridbi netačne''.

Prošlog meseca Spirs i Trevik su objavili kako su raskinuli sve svoje poslovne veze kako bi mogli da provode što više vremena zajedno.

Britni Spirs se dva puta udavala. Prvi put se udala 2004. za svog druga iz detinjstva Džejsona Aleksandera od kojeg se razvela samo nekoliko dana kasnije, da bi se iste godine venčala sa plesačem Kevinom Federlajnom s kojim ima dva sina. Par se uz veliku medijsku galamu razveo 2007. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britni Spirs se tajno vjerila

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2011

LOS ANĐELES - Pop pjevačica Britni Spirs se tajno vjerila sa svojim bivšim menadžerom Džejsonom Trevikom, javili su danas mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

BRITNI SPIRS SE TAJNO VERILA!

Izvor: iYupi.com, 11.Jun.2011, 00:49

Pop pevačica Britni Spirs se tajno verila sa svojim bivšim menadžerom Džejsonom Trevikom, javili su danas mediji. Prema špekulacijama američkih medija, Trevik je zaprosio Britni u intimnoj atmosferi njihovog stana u Los Anđelesu ispunjenog ružama i svećama, dok je čitao romantičnu pesmu koju...

Nastavak na iYupi.com...

Britni Spirs se udaje za bivšeg menadžera

Izvor: Poznati.info, 11.Jun.2011

Britni Spirs (29) planira se udati za verenika i bivšeg menadžera Džejsona Trevika (39) s kojim je dve i po godine u vezi. Zaprosio ju je u svom letnjikovcu u Los Anđelesu romantičnom pesmom koju je sam napisao.. Britni se očajnički želi skrasiti i imati još dece. Vrlo je tradicionalna...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.