Britni Spirs se udaje za bivšeg menadžera

Izvor: Poznati.info, 11.Jun.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs se udaje za bivšeg menadžera

Britni Spirs (29) planira se udati za verenika i bivšeg menadžera Džejsona Trevika (39) s kojim je dve i po godine u vezi. Zaprosio ju je u svom letnjikovcu u Los Anđelesu romantičnom pesmom koju je sam napisao.
Britni se očajnički želi skrasiti i imati još dece. Vrlo je tradicionalna i ne želi osnovati porodicu s Džejsonom dok se ne venčaju. Par planira venčanje na Havajima nakon što Britni završi sa svojom svetskom turnejom, izjavio je nepoznati izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koji tvrdi da je pevačica treću sreću odlučila potražiti u braku s bivšim menadžerom.
Pevačica se prvi put udala 2004. godine za prijatelja Džejsona Aleksandera s kojim je u braku bila 55 sati. Iste godine udala se za Kevina Federlajna s kojim ima dva sina, a rastali su se dve godine kasnije.
Slične, interesantne teme: Britni Spirs se vratila, jača nego ikada! Britni Spirs se odriče brze hrane i alkohola Eminem i Džastin Biber osvojili po šest Bilbord nagrada

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.