Isečene gume na autu aktivistkinji sa Aleksinačkog Rudnika

Izvor: Aleksinac.net, 14.Feb.2022, 11:19

Isečene gume na autu aktivistkinji sa Aleksinačkog Rudnika

Noćas su na Aleksinačkom Rudniku isečene gume na porodičnom autu Marije Stojić, aktivistkinje sa Aleksinačkog Rudnika. Policija je izvršila uviđaj, za počiniocima se traga.

Marija je duže vreme istupala u javnosti sa dokazima o malverzacijama u svojoj lokalnoj zajednici o čemu su izveštavali mediji, a pravosudni organi doneli izvršne presude.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Isečene gume na porodičnom automobilu aktivistkinje iz Aleksinca

Izvor: Beta, 14.Feb.2022

Gradjanskoj aktivistkinji iz Aleksinca Mariji Stojić tokom noći su isečene dve gume na podoričnom automobilu.Stojić je za agenciju Beta rekla da se jasno vidi da su gume, na automobilu koji je bio parkiran u dvorištu stambene zgrade, isečene i to najverovatnije nožem.Ona je kazala da je policija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.