Imlek postavio samouslužne servise za bicikle na dve lokacije u Somboru

Izvor: Beta, 18.Jun.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imlek postavio samouslužne servise za bicikle na dve lokacije u Somboru

Kompanija Imlek danas je saopštila da je i u Somboru postavila samouslužne servise za bicikle.Do sada je ta kompanija postavila Balans+ servise za bicikle u više gradova u Srbiji, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca.I Somborci će od sada imati mogućnost da na dve lokacije u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume, i to na Trgu Svetog Trojstva, kao i u Ulici Stepe Stepanovića kod Glavne pošte.Ta društveno odgovorna akcija Imleka ima za cilj da podstakne gradjane na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.
Pogledaj vesti o: Zimske gume,   Kruševac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Balans+ samouslužne stanice za bicikle od sada i u Somboru

Izvor: 021info.rs, 18.Jun.2019

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija Imlek nastavila je ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na dve lokacije u Somboru, gradu u kojem je biciklo omiljeno prevozno sredstvo među...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.