Zvezda serije “Seks i grad” napustila predstavu zbog bolesti

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Nov.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije “Seks i grad” napustila predstavu zbog bolesti

Glumica Kim Katral morala je da se povuče iz pozorišnog projekta zbog bolesti, prenose britanski mediji. Foto: Guliver/Getty Images Zvezda serije “Seks i grad” izašla je iz projekta samo nekoliko dana pre premijere jer ju je savetovao lekar. “Sa velikom žalošću vas obaveštavam da, po savetu lekara, neću moći da nastavim sa ovim projektom. Zahvalna sam pozorištu na razumevanju moje teške zdravstvene situacije“, saopštila je glumica. “Svima nam je žao što Kim neće moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nastavi da bude deo predstave“, rekla je umetnička direktorka pozorišta Rojal kort u Čelsiju Viki Federston. Kim je trebalo da igra naslovnu ulogu u predstavi “Linda”, a britanska štampa prenosi da je glumica teško bolesna.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Zvezda serije Seks i grad: Povlačim se zbog teške bolesti

Izvor: Story, 21.Nov.2015, 16:31

Glumica Kim Katral koju je proslavila uloga Samante u seriji Seks i grad rešila je da se povuče nekoliko dana pre premijere predstave u Londonu...Foto: Profimedia, Story arhiva..- S velikom žalošću javljam kako moram da stopiram sve projekte. Zahvalna sam pozorištu na razumevanju za tešku zdravstvenu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.