Žene u OVOM znaku samo NAJUPORNIJI mogu da OSVOJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2018, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene u OVOM znaku samo NAJUPORNIJI mogu da OSVOJE!

Obožavaju udvaranje.

One su zaista stvorene su za ljubavne igre, šampionke u ekcentričnosti i egoizmu, a vatrene i seksi do krajnjih granica. Kako prenosi B92.net, u pitanju su žene u znaku Lava koje se, jednom kad ih muškarac osvoji, predaju i upuštaju u neverovatnu ljubavnu igru.

NOVA AVANTURA ILI TERAPEUT? Kako se horoskopski znaci nose sa SLOMLJENIM SRCEMi raskidom!

Lavice su navikle da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u ljubavi. One će želeti da budu centar vašeg sveta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam uzvratiti istom merom jer su velikodušne i romantične u ljubavi.

Zbog svog velikog ponosa i ega Lavice lako planu. One će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Laskanje je jedini način da ih pridobijete kada želite pomirenje.

PUTOVANJE, RASIPANJE ILI ŠTEDNJA? Evo kako bi NOVAC od lutrije potrošio svaki horoskopski znak!

Svi tvrde da Lavice s pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljive, neumorne i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše zadovoljstvo njima na prvom mestu.

Spremni za LETNJU ŠEMU! Ovi horoskopski znakovi najbolji su za PROLAZNE avanture!

Za razliku od mnogih, vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta i za maštovite igrice. Trebalo bi da znate i da Lavice vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Takođe vole slobodu, da izlaze i da se dobro zabavljaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.