Žene, evo kako da oborite muškarca u samo dve sekunde

Izvor: NaDlanu.com, 11.Feb.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene, evo kako da "oborite" muškarca u samo dve sekunde

Primetili ste zgodnog muškarca u društvu u kojem se često krećete, ali još niste skupili dovoljno hrabrosti da mu priđete?

Psiholozi kažu da jedan značajan pogled govori više od hiladu reči. Kada mu konačno priđete – ne mora to biti klasično upoznavanje – vaš pogled treba da klizi od njegovih očiju, preko lica i tela. Takav pogled znači da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva. Pogled koji ljudi razmenjuju u tipičnim životnim situacijama najčešće >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << traje 1,8 sekundi. Međutim, ako pogled zadržite duže, onda će muškarac za kojeg ste zainteresovani da shvati da želite nešto više. To vam, naravno, može biti i oružje kada god primetite zgodnog muškarca. Gledajte ga toliko dugo dok vam se pogledi ne sretnu. Kladimo se da neće izdržati i da će vam prići!Izvor: 24 sataFoto: Morguefile

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.