Želite li savršeno glatku kožu? U ovome je caka!

Izvor: Prva.rs, 26.Jul.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite li savršeno glatku kožu? U ovome je caka!

Juče ste obrijali noge, a već danas primećujete dlačice i koža je gruba na dodir? Mnoge dame sanjaju o čarobnom preparatu za besprekorno nežnu kožu, a stručnjaci tvrde da se ovaj problem najefikasnije rešava pilingom, pravilnim izborom žileta, načinom brijanja i odgovarajućom negom.
Piling
Pre brijanja obavezno uradite piling, na taj način se dlačice podižu, pa se lakše i temeljnije uklanjaju žiletom, a i smanjuje se mogućnost urastanja.
Dobar žilet
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Važno je da odgovara vašem tipu kože. Ako je suva, koristite žilet sa hidratantnom trakom. Što je žilet bliži koži, duže će biti glatka.
Odozdo na gore
Počnite od skočnih zglobova ka gore, u suprotnom smeru od rasta dlačica.
Hidratantni losion
Posle tuširanja, nanesite losion dok vam je koža još vlažna, jer će duže biti glatka, a nove dlačice mekše.
Izvor: Novosti

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.