Zbog ovih loših navika nastaju BORE!

Izvor: Prva.rs, 23.Jun.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovih loših navika nastaju BORE!

- Prekinite sa lošim navikama poput pušenja i pijančenja, zato što će vam lice dehidrirati, uslediće gubitak kolagena, a onda i pojava bora.
- Negujte vrat, ramena i ruke, jer će otkriti koliko godina zapravo imate, uprkos tome što vam lice izgleda mlađe. Nanosite losion za hidrataciju svakog dana pred spavanje, a ujutru kremu sa zaštitnim faktorom, jer i sunce dodatno oštećuje kožu.
- Obavezno skinite šminku pre nego što odete na spavanje i lice očistite tonikom. Umivajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se hladnom vodom, nikako vrućom ili mlakom i ne trljajte lice peškirom, već ga samo blago tapkajte.
- Da biste sprečili nastajanje bora, morate spavati osam sati, ali i da legnete u krevet sat-dva pre ponoći. Dodatno, izbegavajte da spavate na strani ili stomaku, jer će vam se nabori jastuka urezati u kožu, već spavajte na leđima.
- Nahranite telo antioksidansima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala koji izazivaju oštećenja na koži. Jabuke, borovnice, crna čokolada, šargarepe bi zato trebalo da vam budu na meniju češće nego inače.
Pratite nas i na Viber-u! Izvor: novosti

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.