Zašto svi pričaju o kosi Anđeline Džoli FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 11:28

Zašto svi pričaju o kosi Anđeline Džoli FOTO

Anđelina Džoli u nedelju uveče prošetala je crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Rimu i njeno glamurozno izdanje pokupilo je brojne pohvale. Ipak, njena frizura je stavila u drugi plan njenu glamuroznu toaletu.

Glumica je sa ćerkama Šajlo i Zaharom prošetala crvenim tepihom u jednoj prelepoj, srebnoj Versače haljini, ali je dosta kritika na društvenim mrežama dobila na račun kose.

Anđelina Džoli sa ćerkama na premijeri: Šajlo izrasla u prelepu devojčicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << FOTO

Naime, 46-godišnjakinja je nosila dugačke ekstenzije u kosi, ali nadogradnja nije dobro izvedena. Jasno se videla razlika između ekstenzija i prirodne kose, umesto da to bude isfenirano i stilizovano tako da se prelaz ne vidi.

Sve je izgledalo izveštačeno i neuverljivo u tom bjuti segmentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.