ZNAK DA NEŠTO NIJE U REDU? Koliko bi trebalo da se beba u RITA U STOMAKU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAK DA NEŠTO NIJE U REDU? Koliko bi trebalo da se beba u RITA U STOMAKU?

Beba nam na ovaj način šalje VEOMA važnu poruku.

Ako pitate trudnice znaju li zašto ih njihove male bebe tako snažno lupaju iznutra i smeta li im to, većina će sigurno reći da im ne smeta, i da to ne smatraju udarcima već beba jednostavno pravi sama sebi mesto u svom skučenom okruženju.

TRAUMA: Poznati pevač prvi put progovorio o zdravstvenim problemima svoje TEK ROĐENE bebe

I to je osećaj koji se jednostavno ne može nikakvim rečima opisati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nekada boli, da, nekada i smeta jer se čini da bebe postaju naročito aktivne onda kada mama želi malo mira i sna, no jedno je sigurno - svaka mama voli baš svaki udarac. Od onog prvog leptirića do onog zadnjeg udarca pre izlaska jer on znači samo jedno - beba je živa.

I ONA JE HRABRA MAMA: Tamara Dragičević odlučila da doji bebu u javnosti (FOTO)

I svaka je mama u tome ista - nabaci osmeh svaki put kada oseti bebu te oseti laganu paniku ako beba već duže vreme spava. Ipak, sve to postavlja i niz pitanja. Koliko je normalno da se beba miče, je li bolje da je beba aktivnija ili ne. Ima li to uopšte ikakvu važnost - taj broj udaraca i ta aktivnost? Poručuje li beba nešto svakim svojim jačim udarcem, onim koji nije onaj tipični pomak kada se beba samo miče.

Upravo zato donosimo nekoliko zanimljivih činjenica o tome:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.