ŽENE PRESUDILE: Ovako izgleda savršen muškarac!

Izvor: JavneVesti.com, 09.Maj.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENE PRESUDILE: Ovako izgleda savršen muškarac!

Ako i vas zanima kakav je to muškarac iz ženskih snova, kakav bi trebalo da bude i kakve fizičke i psihičke osobine ga krase, onda ste na pravom mestu

 
 
Idealan muškarac je zapravo spoj najboljih osobina koje imaju pojedine nacionalnosti u Evropi, otrkiveno je u istraživanju koje je uradila društvena mreža za upoznavanje Match.com.
 
 
Savršen primerak jačeg pola treba da bude humorističan poput Britanaca, romantičan kao Francuzi, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << da se ugleda na Italijane kada je moda u pitanju i da bude spretan u plesu kao Španci.
Osim ovih šarmantnih osobina, idealan muškarac bi trebalo da sa finansijama postupa kao Nemac, a kad je u pitanju zdravlje da sledi primer Šveđana.
 
Ukratko, idealan muškarac bi trebalo da bude spoj Dejvida Bekama, nemačkog glumca Mihaela Fazbindera i francuskog glumca i manekena Gašpara Ulijela.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.