ŽELE SAMO NJU! Karleuša postaje ZAŠTITNO LICE Versaćea? Donatela NESTRPLJIVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELE SAMO NJU! Karleuša postaje ZAŠTITNO LICE "Versaćea"? Donatela NESTRPLJIVA!

Pregovori u toku!

Naša pevačica Jelena Karleuša, već nekoliko meseci pregovara s modnom kućom "Versaće" o tome da bude njihovo zaštitno lice za celu Evropu, saznaje novinski list Kurir.

Pop pevačica je u februaru imala priliku da upozna vlasnicu svetski poznate imperije Donatelu Versaće, kada je bila njena specijalna gošća na Nedelji mode u Milanu.

SIROMAŠTVO JE DALEKO IZA NJE! Svetski poznata manekenka je ŽIVELA godinama SAMO na PIRINČU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

ADRIANA JE ŽENA ZA KOJOM VIČU: "Molim te, UHAPSI ME!" - Najseksi POLICAJKA svih VREMENA! (FOTO)

Jelena je tada dobila poziv da, kao njihova redovna mušterija, prisustvuje tom vrlo važnom događaju i da se konačno sretne s prvom damom čuvene modne linije.

Prema pisanju novina, Donatela je bila oduševljena Jeleninim izgledom i harizmom i već tada joj je predložila saradnju.

- Nije bilo teško ne uočiti Karleušu, sedela je u prvom redu i svima je zapala za oko. Donatela je tražila da s njom razgovara posle revije, upoznale su se i ona ju je pitala da li bi želela da bude zaštitno lice njene kompanije za tržište Evrope. Jeleni se dopala ideja, ali tada nisu pričale o detaljima. Prethodnih meseci više puta su komunicirale preko svojih saradnika o uslovima, a pred kraj leta trebalo bi ponovo da se sretnu na sastanku, kaže dobro obavešten izvor dodajući da ona nije uopšte tražila novčanu naknadu za set fotografija i sve ostalo što se podrazumeva u tom slučaju.

PAMELA SEDI NA 2 STOLICE? Borba oko SEKS SIMBOLA devedesetih! Ruski milijarder NE ODUSTAJE? (FOTO)

OTERAĆETE SVAKOG KOMARCA I MUVU! Ovaj ZAČIN je PRIRODNI repelent - Rešiće vas MUKE! (VIDEO)

- Jeleni novac nije važan. Stvar je prestiža sarađivati s kompanijom kakva je "Versaće" i naravno da ona nije potegla pitanje koliko će para dobiti. To će biti poslednje stavka po važnosti kada se budu dogovorali o konačnoj saradnji, zaključio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.