Vjenčanice Vera Wang  – jednostavne i romantične

Izvor: Naša Svadba, 21.Okt.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vjenčanice Vera Wang – jednostavne i romantične

Vera Wang  je američka modna dizajnerica, kineskih korijena, koja svojim radom nadahnjuje milijune ljudi diljem cijelog svijeta. Osim što je modnim genijem, ova talentirana dizajnerica je nekoć bila i uspješna klizačica. Njezine kolekcije haljina za djeveruše, vjenčanica i kolekcije visoke mode su poznate svima, a njene kreacije često su viđene i na crvenom tepihu. Ako ste ikada gledali “Seks i grad” (a zasigurno jeste), znate i da je Carrie bila velika obožavateljica Vere Wang.
Njena karijera je započela 1970. godine. Vera Wang je radila za Vogue, ali ubrzo je napustila ovu poziciju. Nakon toga udružuje snage s Ralphom Laurenom, s kojim je surađivala dvije godine. Vjenčanice Vera Wang nosile su mnoge poznate osobe kao...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.