Video o kojem se govori: Kara i Farel za Chanel (VIDEO)

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Nov.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video o kojem se govori: Kara i Farel za Chanel (VIDEO)

Modna kuća Chanel juče je izbacila teaser za video s modnom bajkom u kojoj glavne uloge igraju jedni od najslavnijih ljudi šoubiznisa – Karom Delevinj i Farelom.

Producent i pevač, u ovoj bajci je preuzeo ulogu Franje Josifa I, dok je najtraženija britanska manekenka Kara Delevinj dočarala obožavanu caricu Sisi.

U kratkom filmu pod nazivom “Reincarnation”, koji je nastao pod producentskom palicom slavnog Karla Lagerfelda, Kara i Farel >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << pevaće pesmu “CC The World” koju je Farell osmislio samo za Chanel, a u kojoj ćemo čuti i kakav glas ima popularna plavuša.



Autor: Life Content, M.G.

Foto: Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.