Verovali ili ne: Oblik prstiju otkriva vaš karakter

Izvor: Savršena.com, 06.Mar.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne: Oblik prstiju otkriva vaš karakter

(foto: Cuisine & Health)

Da li ste znali da oblik prstiju može otkriti vaš karakter?

Odredite kom tipu pripadaju vaši prsti i otkrijte kakva ste osoba:
Tip A: Imate tendenciju da sakrijete svoja osećanja i često ste melanholični. Pravite se jačim i nezavisnijim nego što jeste. Prilično ste emotivna osoba. Fer ste osoba, mrzite laži, licemerje i obmanu. Ne pokazujete previše emocija. Pomalo ste ekscentrični i arogantni. Ne možete da podnosite mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << stvari. Volite da se smejete pa se smejete i kada vam zapravo nije do smeha. Hladni ste prema ljudima koji vam nisu bliski ali ste vrlo emotivni prema svojim najmilijima. Ukoliko ste propustili: Šta omiljena životinja otkriva o vašem karakteru?
Tip B: Ne preduzimate inicijativu kada treba da se obratite ljudima. Veoma ste odani. Kada se zaljubite u nekoga, posvetićete mu punu pažnju i uvek ćete misliti na tu osobu. Vrlo ste osetljivi, ali ne pokazujete to često. Kada se prihvatite nekog posla trudićete se da ga odradite do kraja. Bojite se povreda. Pretvarate se da ste dobro kada ste sami, ali zapravo niste. Ostaćete mirni čak i kada se osetite nelagodno zbog nečijeg ponašanja. Izgledate kao jaka i nezavisna osoba koja uvek govori prilično oštro iako ste veoma mekog srca i lako vas je povrediti. Volite da maštate. Uvek zamišljate nekog ko će vas razumeti, voleti i pružiti vam sve što želite. Ukoliko ste propustili: Šta omiljena frizura otkriva o vašem karakteru?
Tip C: Niste zlopamtilo. Vrlo ste osetljivi. Ne volite izazove. Ne volite da radite nešto što je nepoznato za vas. Poštujete mišljenje drugih ljudi. Ponekad ste nepodnošljivi. Vaš ego je vrlo izražen, ali kada se posvađate sa nekim uvek se prvi izvinite. Svoja osećanja i probleme čuvate samo za sebe. Volite kada vam ljudi veruju ali i kada zavise od vas. Imate meko srce, pa lako praštate ljudima. Izvor: cuisineandhealth.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.