Vera UMRLA na OPERACIONOM STOLU zbog pogrešne dijagnoze

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 13:24

Vera UMRLA na OPERACIONOM STOLU zbog pogrešne dijagnoze

Problem star 56 godina. Redak slučaj u medicini
Daniela Vera  žalila se na nelagodnost u stomaku nedeljama koja je prethodila njenoj poseti lekarima, koji nisu uvideli uzrok problema. Brazlika, koja živi u gradu Aral Moreira, je posetila obližnju zdravstvenu jedinicu na granici sa Paragvajem.
Zdravstveni stručnjaci nisu uvideli problem i Vera je dobila lečenje od urinarne infekcije. Ono što lekari nisu videli, jeste da je u pitanju kalcifikovani FETUS. Vera, koja je imala sedmoro dece i 40 unučadi, prenela je svojoj porodici zabrinutost da ima "masu" u stomaku, što testiranje nije potvrdilo, kako navode britanski mediji.
Sledećeg dana dobila je uputnicu za dodatno lečenje u regionalnoj bolnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.