Venčanice za krupnije mlade: Dosta smo trpele poniženja

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanice za krupnije mlade: "Dosta smo trpele poniženja"

Da li ste znali da u Velikoj Britaniji postoji salon venčanica u kome se isključivo prodaju plus sajz modeli?

Kada imate naglašene obline i veći konfekcijski broj, pronalaženje haljine iz snova može da predstavlja pravu noćnu moru. Međutim, dve prijateljice iz Eseksa su rešile da otvore salon venčanica u kome se prodaju isključivo plus sajz modeli venčanica.

“Curves&Couture” salon venčanica u prodaju ima haljine od konfekcijskog broja 48 pa naviše, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mlade širom Velike Britanije dolaze baš ovde da kupe svoju haljinu iz snova.

@jayveromia We did x Here's a few of your beauties ! pic.twitter.com/N5Ephreg4h

Vlasnica salona kaže da je na ovakvu ideju došla jer mlade sa oblinama ne treba da trpe poniženja dok pokušavaju da se uvuku u premale haljine u običnim salonima venčanica gde će je čudno gledati deset mršavica.

I same dve vlasnice, Kiki i Lou nisu mogle da pronađu haljine za svoja venčanja pa ih je to podstaklo da otvore svoj salon.

Devojke većeg konfekcijskog broja svakodnevno dolaze u njihov salon venčanica, kako one kažu, istraumirane jer za njihov obim nisu mogle da nađu odgovarajuću haljinu.

Jedna mlada im se požalila kako je u venčanici koja je bila preuska za nju dobila panični napad u salonu i nakon toga osam meseci nije želela da ode u novu potragu za odgovarajućom haljinom.

Već više puta, vlasnice su shvatile koliko ženama širom velike Britanije znači njihov salon i koliko im olakšavaju put do pronalaženja savršene haljine za njihovu građu.

Prijateljice se sada spremaju za snimanje rijaliti emisije “My Big Beautiful Wedding Dress” u kojoj će tri mlade biti u potrazi za savršenom venčanicom.

Foto: Wedding Dress Factory Outlet/flickr.com

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.