Velika pop zvezda sa kojom je Mario Lopez spavao je...

Izvor: B92, 19.Okt.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Velika pop zvezda" sa kojom je Mario Lopez spavao je...

Poznati glumac i voditelj Mario Lopez objavio je autobiografiju i u njoj između ostalog priznao da je imao seks za jednu noć sa jednom od najvećih pop zvezda današnjice.

Autobiografija Marija Lopeza zove se “Neka ostane među nama”, a on je u njoj između ostalog priznao da je imao neobavezni seks sa “jednom velikom pop zvezdom”. Izvori bliski magazinu “Us Weekly” otkrivaju da je u pitanju Britni Spirs.

Naime, te 2006. godine pevačica se razvela od Kevina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Federlajna, a Mario je raskinuo s tadašnjom devojkom, pa su utehu pronašli jedno u drugom.

Četrdesetogodišnji glumac je rekao da je i dalje u prijateljskim odnosima sa pevačicom koju nije želeo da imenuje u knjizi iz poštovanja prema svojoj ženi Kortni Maci.

"Moja supruga je veoma opuštena i naravno da sve zna o meni, ali iz poštovanja prema njoj i pop zvezdi sa kojom sam spavao neću otkrivati imena", rekao je.

Mario je gostujući kod Elen Dedženeris potvrdio da je tačno da je imao neobavezan seks sa jednom velikom pop zvezdom i da se to desilo u Las Vegasu pre šest ili sedam godina.

Izgleda da ono što se desi u Vegasu, ipak ne ostaje u Vegasu…

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Velika pop zvezda" sa kojom je Mario Lopez spavao je...

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2014

Poznati glumac i voditelj Mario Lopez objavio je autobiografiju i u njoj između ostalog priznao da je imao seks za jednu noć sa jednom od najvećih pop zvezda današnjice...Priznao seks sa velikom pop zvezdom, ali ne žali da otkriva ime: Mario Lopez.. ..Autobiografija Marija Lopeza zove se “Neka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.