VIDEO: Nova Star Wars frizura koja je hit!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2015, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nova "Star Wars" frizura koja je hit!

Zaboravite na punđu princeze Leje, jer je frizura iz najnovijeg dela "Ratova zvezda" sve oduševila.

Ukoliko ste veliki fan koji bi voleo da ode da pogleda film sa malo "začinjenim" stajlingom, a šlem Dart Vejdera vam nije "pri ruci" i duple punđe princeze Leje su malo zastarele, evo nove ideje!

Novi glavni lik u sedmom delu "Ratova zvezda" je mlada Rej, a sve nas je obradovala prilikom da se proba nova frizura iz ove franšize.

To ne samo da je dobar način >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se pokaže odanost Sili, već je i prilično zanimljiva frizura koju možete nositi i kada ne gledate film.

U pitanju je frizura sa tri "opuštene" punđe, što je savršeno ako ne želite da vam kosa upada u oči dok vežbate da "upravljate" lajtsejberom.

Neki fanovi su već i samo probali ovaj izgled, a vi pogledajte video gde će vam biti objašnjeno kako da je napravite:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.