Ukoliko želite da budete lepe - pravac po TREŠNJE

Izvor: Prva.rs, 25.Jun.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukoliko želite da budete lepe - pravac po TREŠNJE

Trešnje su prirodni lek sa drveta, tvrdi profesor Hademar Bankhofer iz Beča. Ovo crveno voće je višestruko lekovito, jer je bogato vitaminom C, B1, B2, B5, B6, kalcijumom, natrijumom, folnom kiselinom, gvožđem, magnezijumom, fosforom, antioksidansima... Odlične su za lepotu kože, jer jačaju vezivno tkivo i sprečavaju nastanak bora. Preporučujemo vam masku koja će vašem licu vratiti blistav izgled i mladalački sjaj.
Uzmite šaku zrelih trešanja, očistite ih od koštica, ubacite >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u blender ili propasirajte viljuškom. Dobijenu kašu u tankom sloju stavite na gazu (može i pamučna krpa) i njom prekrijte lice. Posle 20 minuta umijte se mlakom vodom i namažite kožu hranljivom kremom. Primetićete da su vam pore čistije, a lice svežije i blistavije, jer maska hidrira i sprečava produbljivanje bora. Pasirane trešnje možete da pomešate i sa kiselim mlekom, da bi efekat bio još veći.
Izvor: Novosti

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.