Tumačenje: Šta znače najčešći snovi o bivšem?

Izvor: B92, 15.Apr.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumačenje: Šta znače najčešći snovi o bivšem?

I posle raskida vam dolazi u san? Ne možete tek tako da se "otarasite" bivšeg. Evo šta znače neki od najčešćih snova.

Seks s bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks s bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadi će vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze s bivšim.

Kad sanjate seks s bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lepo i novo. Dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vest je da ovaj san zapravo ne znači da vam nedostaje bivši, nego osećaj zaljubljenosti.

Smrt bivšeg

Ovaj san ima pozitivnu konotaciju - to je znak da ste napokon krenule dalje.

Pomirenje s groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi s aportala "Dreamcloud".

San o pomirenju s groznim bivšim i ostvarenje srećne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije i da je polako počela opraštati samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

Trudnoća s bivšim

Ovo je znak da se u vašem životu rađa nešto novo što nema veze s njim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tumačenje: Šta znače najčešći snovi o bivšem?

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2018

I poslije raskida vam dolazi u san? Ne možete tek tako da se "otarasite" bivšeg. Evo šta znače neki od najčešćih snova...Seks s bivšim..Nije preveliko iznenađenje da je seks s bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadi će vas da ti snovi zapravo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.