Trikovi za prirodne seksi usne

Izvor: GlamDama.com, 24.Nov.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trikovi za prirodne seksi usne

Koliko god da crveni ruž ističe usne i licu daje specifičan akcenat, većina dama preferira da vidi svoje usne u prirodnim tonovima. Nežne boje ruža „otvaraju“ lice koje izgleda mlađe i naglašavaju oči. No, u moru nežnih tonova i različitih naturalnih nijansi lako možemo i zalutati. Pogrešno odabran ruž može učiniti da izgledamo bledo, musavo, a može i napraviti efekat potpunog pokrivanja i smanjivanja usana, što nikako nije cilj. Usne uvek treba da izgledaju prirodno i sočno. >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << Dakle, pri odabiru bež ruža obratite pažnju na to da bude kompatibilan sa vašom prirodnom bojom usana, da odgovara vašem tenu i da podržava vaš način šminkanja.
Glam Dama vam daje primere uspešnog naglašavanja usana nežnim prirodnim tonovima kod različitih tipova žena. Dženifer Garner je svetlom tenu i zelenkastim očima prilagodila ruž u bledoj nijansi breskve. Kejt Bekinsejl ima blago preplanuli ten i male pune usne, tako da se opredelila za lagani bež sjaj, koji prati prirodnu boju njenih usana.  Kamila Bel je, već po pravilu, besprekorno našminkana i nosi mat ruž u boji kože koji je u kombinaciji sa pravilno naglašenim očima, dodatno istakao lepotu njene, naizgled, porcelanske kože. Emili Blant ima izuzetno beo ten, crnu kosu i plave oči tako da je u njenom slučaju najadekvatniji sjaj ružičaste nijanse, koji će liču dati malo živosti dok su oči u prvom planu. Konačno, riđokosa Ejmi Adams ruž je prilagodila boji kose, tako da je ponela bledo koralnu nijansu.
 

 
 
 
                                    
 
 
 

 
 
 
                                    
 
 
 
 
Autor: M.N.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.