Tri bjuti RETRO trenda koja će biti glavna u 2019. godini! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri bjuti RETRO trenda koja će biti glavna u 2019. godini! (FOTO)

Koji je vaš favorit?

Iako za neke bjuti trendove nismo ni u snu očekivali da bi se mogli vratiti u modu, oni su tu i izgledaju primamljivije nego ikad.

Ova 2018. godina bila je potpuno u retro stilu, a ništa drugačije neće biti ni u 2019. s obzirom na to da se vraćaju neki prilično stari bjuti trendovi.

Sledeća tri trenda najviše ćemo viđati sledeće godine.

"Vodili smo ljubav ceo vikend, a onda..." Ispovest žene koja je svog muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ČEKALA godinama!

Razbarušene obrve

Ovaj povratnik već živi svoju slavu, a s trona je skinuo nekada vrlo popularne "instagramske obrve" koje su izgledale vrlo oštro i neprirodno. Razbarušene obrve omekšaće izgled vašeg lica i otvoriti vaš pogled, stoga ne vidimo razlog zašto ih i vi ne biste isprobale.

Pinterest tvrdi da će ova boja kose biti hit u 2019. godini, a Lejdi Gaga je već pokrenula taj trend

Објава коју дели Alicia Roddy (@lissyroddyy) дана 18. Нов 2018. у 2:56 PST

Naglašen ajlajner za oči

Nakon godina prirodnog izgleda, vraća se svima omiljeni "cat eye", odnosno naglašen crni tuš za oči. Ovaj detalj pristaje baš svakom oku, a ako niste ljubitelj crnog, nećete pogrešiti ni ako isprobate ajlajner za oči u jarkim i otkačenim bojama.

Објава коју дели CAMILA COELHO (@camilacoelho) дана 18. Дец 2018. у 1:57 PST

Smeđi ruž

U poslednjih nekoliko meseci smeđi ruž je vrlo prihvaćen čak i kod najpopularnijih bjuti influenserica, a jednako dobar uspeh prognozira mu se i za nadolazeću godinu.

Објава коју дели CC Clarke (@ccclarkebeauty) дана 17. Нов 2018. у 11:43 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.