Trend lažnih prosidbi zaživeo na mrežama, devojke besne VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 19:03

Trend "lažnih prosidbi" zaživeo na mrežama, devojke besne VIDEO

Šale ili tzv. "prenkovi" na TikToku postaju globalni trend, a "šala sa lažnom bračnom prosidbom" je jedan od aktuelnih na pomenutoj društvenoj mreži.

Veliki broj muškaraca pred kamerama lažno prosi svoje devojke, a one smatraju da ova šala i nije toliko zanimljiva nežnijem polu.

"Lažno me zaprosio tokom romantičnog trenutka i sada ću stvarno da pomislim da je to šala ako me bude stvarno zaprosio sledeći put", izjavila je fitnes instruktorka u jednom od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojh videa na TikToku.

Video-materijali lažnih prosidbi kruže društvenim mrežama, a mišljanja korisnika su, i te kako, podeljena.

"Da li sam ja jedini koji misli da je ovo smešno", "Samo vežba za pravu stvar", bili su pozitivni komentari, a onda su usledili i oni negativni...

"Ovo nije šala. Bila bih jako ljuta", "Ovo je za mene crvena zastavica, ne šali se sa mojim osećanjima", "Činjenica je da on misli da je prosidba šala"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.