Torbe za jesenju sezonu: Upotpunite svoj look!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Okt.2021, 16:02

Torbe za jesenju sezonu: Upotpunite svoj look!

Torbe za jesenju sezonu 2021. su veoma raznolike, pa se za svakoga može naći po nešto… Bez obzira na lične preferencije kada su ukusi i stilovi u pitanju, torbe su najvažniji deo svakog izgleda. Pored toga što imaju estetsku, imaju i korisnu funkciju. Ali, kao što je slučaj s bilo kojim odevnim komadom, tako se i trendovi torbi menjaju iz sezone u sezonu. Mi vam u nastavku predstavljamo naše favorite za ovu jesen. Torbe za jesenju sezonu Mikrotorbe   View this post on Instagram   A >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << post shared by Laura Sanderson (@laurarsanderson) Mini torbe su već nekoliko sezona apsolutni hit, pa je tako slučaj i s ovom jeseni. Takozvane „torbe za telefon“ (phone bags) su must have! Zmijski print   View this post on Instagram   A post shared by Panache (@panachegreenspring) Animal print svakako nikada ne izlazi iz mode, ali ovih jesenjih i zimskih meseci, poprilično će biti popularan zmijski print. Pa ko voli… Leopard print   View this post on Instagram   A post shared by Sustainable Bags And Fashion (@sustainablebagsandfashion) Pored zmijskog, ove sezone u modi je jedan klasik- leopard print. Pročitajte i… Šta omiljeni model torbe govori o vama? Samo harmonija   View this post on Instagram   A post shared by Webshop bykimstore (@bykimstore) Motivi na torbama, ako su dobro uklopljeni i izbalansirani, i te kako mogu da osveže ceo autfit. Vunene torbe   View this post on Instagram   A post shared by SUNLIT Boutique (@sunlit_boutique) Pored džempera, kaputa i kardigana, ove godine nosićemo i vunene torbe! lepotaizdravlje.rsInstagram / @christietylerThe post Torbe za jesenju sezonu: Upotpunite svoj look! appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Šta nije u modi za jesen/zimu 2021

Izvor: Adriatalk.com, 08.Okt.2021, 14:07

Trendovi spadaju u promenljivu kategoriju, te i ove sezone možemo primetiti da će pojedini stilovi bez kojih do skoro nismo mogli ni da zamislimo izlazak iz kuće, biti posmatrani kao totalni promašaj i zaglavljenost u prošloj eri. Stoga u ovom tekstu navodimo upravo takvu odeću kako bi pojasnili...

Nastavak na Adriatalk.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.