Top 5 najbizarnijih tretmana lepote

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 najbizarnijih tretmana lepote

U današnje vreme se za lepotu ne štedi ni vremena ni novaca, a neki su spremni svoje telo podvrgnu najčudnijim preparatima poznatim čoveku. Pogledajte...

Za samo 70 američkih dolara spa centar "Ada Barak" u severnom Izraelu nudi da se uz pomoć šest neotrovnih zmija rešite stresa u mišićima. Vlasnik tvrdi da se klijenti, nakon što pobede inicijalni strah, osećaju bolje nego ikad.

Iako nijedno istraživanje nije pokazalo da sapun napravljen od ljudskog mleka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ima povoljan uticaj na kožu, to ne sprečava obožavaoce "Fight Club-a" da po internetu objavljuju recepte za izradu ljudskog sapuna. Ako ništa drugo, barem ćete biti sigurni koje sastojke sadrži vaš sapun.

Ako na licu imate neželjene pege ili vam je boja kože siva i nezdrava, onda je potpuno organska kozmetika "Bohemia Style" prava stvar za vas. Napravljeni od izlučevina čileanskog puža Helix Aspersa Muller, ceo niz preparata će vam pomoći da regenerirate svoju kožu, barem tako piše na etiketi.

"Gold Facial tretman" je lagana masaža lica sa 24-karatnim listićima zlata koju možete obaviti na ekskluzivnoj i tajnoj lokaciji u Palm Beach-u. Ne zna se koje bi pozitivne posledice zlato moglo da ima na kožu, ali je očigledno da se prekrivanjem kože onemogućuje normalan dotok kiseonika do ćelija kože.

Jedan salon iz Velike Britanije nudi tretman u koji je uključeno mazanje bikove sperme po kosi. Nakon 45 minuta posla i utrošenih 100-tinak funti osećaćete se kao pravi matador.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.