Tito spavao sa 5.000 žena, a plače samo za jednom

Izvor: NaDlanu.com, 07.Feb.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tito spavao sa 5.000 žena, a plače samo za jednom

Nisam ja toliko ni lep ni ružan ali osvajam, žena hoće šalu, hoće da se provede fino, da je vodiš na večere, na ručak, na more, kupiš joj neki poklon, žene su takve - priča Taib.

Život Taiba Seferović zvango Tito iz Zenice obležile su žene, kaže da je spavao sa 5.000 žena, a plače samo za jednom Džemilom, ima iza sebe 49 brakova i 50 dece.Tito tvrdi za "Red Carpet" da "može 15 puta na dan", dok neki meštani Zenice tvrde da "može 15 puta na dan samo da jede". Prvi put se oženio u 11. godini, a potom posle nje ženio se još 48 puta, a sada traga za 50. suprugom. Plače za jednom Džemilom i traži crnke od 70 do 80 kilograma, da imaju i "gornji i donji sprat".- Prvi put sam se oženio u 11. godini. Zavoleli smo se, poljubio sam je i gotovo. Ona je imala 13 godina, ja sam je oženio i s njom imam 11 dece", priča Taib o sovojoj prvoj supruzi Rašidi i dodaje da su njihovi roditelji morali da pristanu na tu ideju jer bi se on inače ubio.- Ja sam inače profesionalni muzičar, sviram harmoniku. Nisam ja toliko ni lep ni ružan ali osvajam, žena hoće šalu, hoće da se provede fino, da je vodiš na večere, na ručak, na more, kupiš joj neki poklon, žene su takve - savetuje Taib.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.