Terapeutkinja objašnjava: Veze se završavaju zbog ove greške koju parovi prave

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 19:54

Terapeutkinja objašnjava: Veze se završavaju zbog ove greške koju parovi prave

Terapeutkinja Šenejd Smit objasnila je koje greške najčepće prave parovi, a koje lako dovode do kraha njihove veze.

Šenejd tvrdi da najveću grešku pravimo kada u toku svađe želimo po svaku cenu da odbranimo svoj interes i gledište, pri čemu totalno zanemarujemo ono što nam partner/ka kaže:

"U žaru svađe, to neće izaći na dobro. Stoga obično se preispitam, dam sebi tri sekunde. Nemojte preterivati kad ste u sukobu. Napravite pauzu, čak i ako je to samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko sekundi, i donesite odluku da li treba to reći ili kako ćete reći", izjavila je za "Today".

Doktorka Smit podstiče parove koji dolaze kod nje da preispituju svoje reči ukoliko ih govore samo kako bi povredili voljenu osobu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.