Tamara Kalinić: Nije me sramota što sam iz BOGATE PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 18:25

Tamara Kalinić: "Nije me sramota što sam iz BOGATE PORODICE"

- Moji roditelji su imali prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji, tako da je istina da sam se rodila u bogatstvu - rekla je Tamara.

Influenserka i blogerka Tamara Kalinić odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na društvenim mrežama. Tom prilikom Tamara je otkrila kako je počela da se bavi ovim poslom i da li joj je to što dolazi iz imućne porodice predstavljalo odskočnu dasku. Blogerka je takođe priznala i da je zaljubljena.

Za početak, Tamara je objasnila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvo radila kao farmaceut, dok nije skupila dovoljno novca da bi se bavila samo blogovanjem.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao. U to vreme sam radila kao farmaceut i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju - istakla je Tamara na svom Instagramu, pa se nadovezala na priču o  te dodala da joj pojedini stalno spočitavaju što potiče iz imućne porodice.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

- Moji roditelji su imali prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji, tako da je istina da sam se rodila u bogatstvu. Ali su onda izgubili sve tokom rata i počeli iznova da rade i grade novo. Tako da me nije sramota što potičem iz bogate porodice, već sam jako zahvalna svojim roditeljima koji su mi plaćali školovanje u inostranstvu. Otkad sam napunila 18, moji roditelji su mi jedino plaćali školarinu i ništa više. Kada sam napunila 21. godinu nisam uzela od njih nijedan evro. Sada im ja kupujem poklone i činim sve da ih razmazim. Ali ljudi stalno traže razlog da vas omalovaže, iako to što govore nije ni blizu istine - objašnjava poznata blogerka, koja je i dodala da je zaljubljena:

- Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen - pohvalila se blogerka.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.